Yksilövalmennus 90 min

Voit varata oman henkilökohtaisen ohjaus- / valmennusaikasi JoyPackin ajanvarauksesta joko paikanpäälle tai etänä zoom-kokousohjelman kautta. 

Varastossa
SKU
Yksilövalmennus
85,00 €

Jäikö kysyttävää?

Mikäli tuotteista tai palveluista jäi kysyttävää voit soittaa numeroon
+358 44 5642 668 
laittaa sähköpostia
johanna.saari@joypack.fi

tai ottaa yhteyttä
lomakkeella

Henkilökohtainen ohjaus ja valmennus on 1,5 tunnin mittainen tapaaminen, joka voidaan tarvittasessa hoitaa myös etänä, zoom-kokousohjelman kautta.

Sen tarkoitus on auttaa sinua eteenpäin tilanteessa, jossa tunnet tarvitsevasi kuuntelijaa, lisäideoita sen hetkiseen pulmatilanteeseesi tai uutta näkökulmaa asioihin, joita olet ehkä jo pohtinut pitkään.

Keskusteluamme ohjaa ratkaisukeskeinen ja voimavarasuuntautunut tapani työskennellä. Pitkä työkokemukseni kehotyöskentelystä, mielen alueella oleviin haasteisiin paneutumisesta sekä energiatyöskentelystä auravälittäjäohjaajana™ antaa keskusteluihin myös intuitiivista ja kokonaisvaltaista näkemystä sinua ymmärtävällä ja tukevalla tavalla.

Voit varata oman henkilökohtaisen ohjaus- / valmennusaikasi JoyPackin ajanvarauksen kautta. 

 

 

Lisätietoja
Kieli Suomi

Ajanvaraus palveluihin

Voit ostaa verkkokaupasta eri palveluja ja sen jälkeen varata ajan käyttämällä ajanvarauskalenteria. Ajanvarauksen yhteydessä voit ilmoittaa verkkokaupasta tekemäsi tilauksen tilausnumeron (Tämä numero näkyy sähköpostissasi, jonka saat maksettuasi verkkokauppaostoksen / palvelun). Näin tiedän, että ostamasi palvelu on jo maksettu etukäteen.

VARAA AIKA