Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino

Kun sinua kiinnostaa uuden ajan energia, uuden ajan lapset sekä energiajärjestelmäsi päivittyminen tämän hetken tarpeita vastaavaksi, suosittelen tutustumaan tähän Anni Sennovin kirjoittamaan kokoomateokseen.

Ennen AuraTransformaatio™-hoitoon tuloa, tämä kirja on MUST!

Varastossa
SKU
Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino
29,00 €

Jäikö kysyttävää?

Mikäli tuotteista tai palveluista jäi kysyttävää voit soittaa numeroon
+358 44 5642 668 
laittaa sähköpostia
johanna.saari@joypack.fi

tai ottaa yhteyttä
lomakkeella

”Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino” on kokoomateos ja päivitetty versio kahdesta aiemmasta Anni Sennovin kirjasta, vuonna 2002 julkaistusta”Balance on All Levels” (Kokonaisvaltainen tasapaino) ja vuonna 2004 ilmestyneestä ”Crystal Children, Indigo Children and Adults of the Future” (Kristallilapset, indigolapset ja tulevaisuuden aikuiset).
 
Kirja antaa sinulle hyvän yleiskäsityksen siitä, millaisia yksilöitä uuden aikakauden indigo- ja kristallilapset ja -aikuiset ovat ja kuinka indigo- ja kristallienergiat nyt ja tulevaisuudessa vaikuttavat meidän kaikkien arkipäivään ja elämänarvoihin yleensä.
 
Kaikki vuosina 1995–2003 syntyneet lapset ovat puhtaita indigoyksilöitä. Vuosina 2004–2008 kaikki lapset syntyivät maailmaan ympärillään aura, joka oli sekoitus indigoa ja kristallia, kun taas kaikki vuodesta 2009 vuoteen 2012 syntyneet lapset ovat puhtaita kristalliyksilöitä, joilla on sekä kristalliaura että -keho. Vuonna 2013 ja sen jälkeen syntyneillä kristallilapsilla on kristalliauran ja -kehon lisäksi kristallisoitunut verkostoenergia. Tämän pohjalta näyttää selvältä, että tulevaisuudessa syntyvien uuden aikakauden lasten energiarakenne kehittyy entisestään.
 
Ennen vuotta 1987 ja osittain myös vuosina 1987–1994 syntyneillä uuden aikakauden energia ei ilmene itsestään. Se on valittava tietoisesti ja voidaan ottaa vastaan AuraTransformaatio™ -hoidossa. Hoito on pysyvä ja käänteentekevä tietoisuuden muutos, joka lisää henkilökohtaista säteilyä, elinvoimaa ja intuitiota, sekä auttaa sinua määrittelemään itsesi paremmin. Jotta sinulla olisi riittävästi tietoa asiasta ja tiedostaisit, mitä uuden aikakauden energian integroiminen auraasi merkitsee ja mitä vaikutuksia sillä on, on suositeltavaa lukea tämä kirja ennen AuraTransformaatio™ -hoitoon tuloa.

 

 

Lisätietoja
Kieli Suomi

Ajanvaraus palveluihin

Voit ostaa verkkokaupasta eri palveluja ja sen jälkeen varata ajan käyttämällä ajanvarauskalenteria. Ajanvarauksen yhteydessä voit ilmoittaa verkkokaupasta tekemäsi tilauksen tilausnumeron (Tämä numero näkyy sähköpostissasi, jonka saat maksettuasi verkkokauppaostoksen / palvelun). Näin tiedän, että ostamasi palvelu on jo maksettu etukäteen.

VARAA AIKA