Intialainen päähieronta 45 min

Tervetuloa kokonaisvaltaiseen päänahan, niska-hartia seudun ja kasvojen alueen rentouttavaan hoitoon. Hoito tapahtuu tuolilla istuen, rentouttavaa musiikkia kuunnellen. Viimeinkin lupa vain olla! Varaa aika hoitoon nyt!

Varastossa
SKU
45645
40,00 €

Jäikö kysyttävää?

Mikäli tuotteista tai palveluista jäi kysyttävää voit soittaa numeroon
+358 44 5642 668 
laittaa sähköpostia
johanna.saari@joypack.fi

tai ottaa yhteyttä
lomakkeella

Taustaa
Intialainen päähieronta on nimensä mukaan Intiasta lähtöisin oleva, vuosituhansia vanha hoitomuoto. Se perustuu Ayurveda – elämänkäsitykseen, jossa terveys nähdään kokonaisvaltaisena, fyysisen, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainotilana.
 
Länsimaihin päähieronnan toi vuonna 1981 intialainen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narendra Mehta. Englannista intialainen päähieronta levisi myös muualle Eurooppaan ja Suomeen vuonna 1999.
 
Mitä päähieronta on?
Käsivarsien, niska-hartiaseudun sekä pään ja kasvojen alueen rentouttava hieronta, joka tehdään asiakkaan istuessa selkänojallisella tuolilla. Hieronta rakentuu erilaisista pyöritteleviä, taputtelevia, hankaavia ja painalluksia sisältävistä liikkeistä.
 
Yleisin tapa tehdä intialainen päähieronta on kestoltaan n. 30 - 35 minuuttia kestävä hieronta, jossa läpikäydään niska-hartiaseutu, monipuolisesti päänahan alue ja lopuksi kasvojen eri pisteitä. Hoidon jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus istua hetki rauhassa ja kuulostella omaa oloa, ennen hoitotapahtuman päättymistä.
 
Hoitotapahtuman kuvaus ja vaikutukset
 
Päähieronta aloitetaan rauhallisesti ja kiireettömästi ja hieronnassa läpikäydään käsivarsien, niska-hartiaseudun- ja pään alue sekä kasvojen akupisteitä monipuolisten liikesarjojen avulla.
 
Hoidon jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus istua rauhassa muutamia minuutteja nauttien saavutetusta rentoutuneesta olosta. Hoitosuositus on yleensä 4 - 6 hoidon sarja, 1– 2 hoitoa viikossa, jolloin hoidon hyötyvaikutus henkilöstä riippuen kestää n. 3 – 6 kk:tta.
 
Päähieronta auttaa rentoutumaan ja tuo levollisen mutta virkeän olon. Hoidon aikana aivoissa vapautuvat endorfiinit lisäävät mm. hyvänolon ja rentouden tunteita.
 
Päähieronta edistää pään alueen verenkiertoa, lymfa- eli nestekiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lisäksi hieronta tasapainottaa autonomista hermostoa ja nopeuttaa kehon omia paranemisprosesseja.
 
Päähieronta laukaisee päänsärkyä, niska-hartia särkyjä, jännitystiloja ja stressiä, sekä helpottaa niiden aiheuttamia oireita. Usein myös unen laatu paranee.

 

 

Ajanvaraus palveluihin

Voit ostaa verkkokaupasta eri palveluja ja sen jälkeen varata ajan käyttämällä ajanvarauskalenteria. Ajanvarauksen yhteydessä voit ilmoittaa verkkokaupasta tekemäsi tilauksen tilausnumeron (Tämä numero näkyy sähköpostissasi, jonka saat maksettuasi verkkokauppaostoksen / palvelun). Näin tiedän, että ostamasi palvelu on jo maksettu etukäteen.

VARAA AIKA