Elementtien vuosittainen kierto, tallenne 09.2021saatavilla!

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää lisää peruselementeistä ja niiden vuosittaisesta ja ikiaikaisesta rytmistä. Läpikäymme myös miten elementit vaikuttavat meihin itseemme ja millä tavalla voimme aktivoida elementtejämme. 
UUSI TALLENNE NAUHOITETTU 08.09.2021!!
Varastossa
SKU
3214
20,00 €

Jäikö kysyttävää?

Mikäli tuotteista tai palveluista jäi kysyttävää voit soittaa numeroon
+358 44 5642 668 
laittaa sähköpostia
johanna.saari@joypack.fi

tai ottaa yhteyttä
lomakkeella

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan webinaari elementtien vuosittaisesta kerrosta zoomkokousohjelman kautta.

Elementtien vuosittainen kierto -webinaari  OHJAA SINUT SUUNNITTELEMAAN MENEILLÄÄN OLEVAA VUOTTASI 4 PERUSELEMENTTIÄ (TULI, VESI, MAA JA ILMA) HUOMIOIDEN SEKÄ NIIDEN VAIKUTUKSIA YMMÄRTÄEN!
 
Kun tiedät 4 peruselementin energiarakenteet ja niiden vaikutukset elämään, sekä elementtien ikiaikaisen kierron merkityksen, myös oman elämäsi suunnittelu ja tulevien tapahtumien ajoitus sekä mahdollisuus onnistua niissä helpottuu huomattavasti. 
 
Jos esimerkiksi yrität puskea läpi projektia, jonka onnistuminen vaatii elementtienergiaa, joka ei ole sillä hetkellä aktiivinen, on todennäköistä, että joudut kamppailemaan todella paljon omien ajatustesi ja ideoittesi läpiviemiseksi. 
 
Kun sinulla on ymmärrys elementtiyhdistelmistä ja niiden vaikutuksista niin itseesi, ympärilläsi oleviin ihmisiin, ympäristöön, yrityksiin, paikkoihin ja maihin, jotka liittyvät projektiisi, on paljon helpompaa ennakoida ja suunnitella milloin kannattaa lähteä liikkeelle. 
 
On myös tärkeää oivaltaa se, että alat tehdä oikeita asioita oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeiden ihmisten kanssa.
 
Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää lisää peruselementtiemme vuosittaisesta ja ikiaikaisesta rytmistä ja niiden vaikutuksesta suunnitelmiemme täytäntöönpanoon.
 
UUSI TALLENNE NAUHOITETTU 08.09.2021!!!
 
 
Lisätietoja
Kieli Suomi

Ajanvaraus palveluihin

Voit ostaa verkkokaupasta eri palveluja ja sen jälkeen varata ajan käyttämällä ajanvarauskalenteria. Ajanvarauksen yhteydessä voit ilmoittaa verkkokaupasta tekemäsi tilauksen tilausnumeron (Tämä numero näkyy sähköpostissasi, jonka saat maksettuasi verkkokauppaostoksen / palvelun). Näin tiedän, että ostamasi palvelu on jo maksettu etukäteen.

VARAA AIKA